Dotcomschool

MicrosoftTeams-image (1)
Overzicht in aanvullende ondersteuning
en afgegeven beschikkingen.
Inhoud en data rondom ondersteuning
komt tot leven binnen SWV
Lees meer
Ontwikkeld voor én met professionals werkzaam bij verschillende samenwerkingsverbanden (PO en VO)
Zoekt u als samenwerkingsverband samen met de aangesloten schoolbesturen een webbased en gebruiksvriendelijke oplossing voor het toekennen en monitoren van extra ondersteuning en toelaatbaarheidsverklaringen? Met onze combinatie van een SWV applicatie en de TOP dossier applicatie voor de scholen, kiest uw organisatie voor een veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke totaaloplossing! Naast de applicatie zijn en blijven wij uiteraard als organisatie ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom passend en inclusief onderwijs, hierdoor sluit de applicatie altijd aan bij huidige en veranderende wetgeving.

  • Instemming van ouders/verzorgers geïntegreerd
  • Gestandaardiseerd dossier voor alle scholen
  • Monitoren van afgegeven beschikkingen
Samen met elkaar stap voor stap handelingsgericht aan de slag
Met SWV worden de werkwijze, inrichting en de processen van het samenwerkingsverband compleet gedigitaliseerd én geautomatiseerd. Medewerkers krijgen o.b.v. een eigen gebruikersprofiel en rechten alleen activiteiten en TOP dossiers binnen waar zij rechten voor hebben binnen het systeem.
 
Van de afhandeling van eventueel het toekennen van een arrangement tot het digitaal ondertekenen van de TLV, overal is aan gedacht! Er is zelfs maatwerk mogelijk als het gaat om het instellen van de opties in de Ondersteuning en Toelaatbaarheid Toolboxen. Inmiddels is onze SWV applicatie alweer 4 jaar operationeel en werken er zowel PO als VO samenwerkingsverbanden naar volle tevredenheid mee door heel Nederland, wanneer maakt u de overstap?
De voordelen van SWV voor uw samenwerkingsverband
Applicatie van deze tijd! Gebruiksvriendelijk, snel, overzichtelijk en efficient werken!
Maatwerk: gebruikersprofielen, rechten medewerkers, toolboxen, openingstijden, toelichting PDF per optie etc.
Uitdraaien van eigen samengestelde exports, monitoren op extra ondersteuning en TLV's
AVG proof (o.a. 2FA en Auditlogging)
Directe communicatie met alle aangesloten scholen in een veilige omgeving
SWV biedt u en uw organisatie de mogelijkheid om direct te communiceren met de aangesloten scholen binnen een veilige, vertrouwde omgeving. Beschikkingen TLV, Aanvullende ondersteuning en advies worden rechtstreeks teruggekoppeld naar de TOP dossier schoollicentie.
 
Het TOP dossier dat gedeeld is door de school is volledig inzichtelijk. Daarnaast heeft u zicht op welke stappen er zijn gezet per ondersteuningsniveau en het eventuele toekennen van eerdere middelen. SWV is een oplossing die altijd up-to-date is als het gaat om de wet Passend Onderwijs en wijzigingen die bijvoorbeeld worden doorgevoerd als het gaat om toekennen van TLV's en extra ondersteuning

Onze relaties


Koppelpartners

Contact
Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze SWV applicatie en wat het kan betekenen voor uw samenwerkingsverband?
Heeft u goede ideeën met betrekking tot de ontwikkeling van SWV of heeft u simpelweg een vraag?
We komen graag met u in contact.


    Scroll naar top