Wij helpen
kinderen bloeien.
Onderwijs en Software ontwikkeling hand in hand
om samen de kinderen in hun kracht te zetten.
Wij ondersteunen je zodat jij je kunt richten op wat er écht toe doet
Wat jou expertise ook is, Dotcomschool heeft de passende oplossing voor jou.
Onze software oplossingen geven jou binnen enkele klikken direct inzicht in de gehele ontwikkeling van het kind.
Zo heb jij alle tijd om je te richten op de kinderen.
Onze oplossingen
Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor én met het onderwijs heb je met Dotcomschool de juiste organisatie achter je staan. Technieken van deze tijd, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en het waarborgen van de veiligheid van jullie data is bij ons de standaard. Hier moeten onze oplossingen dan in de basis ook allmaal aan voldoen.

Of je nu zorgt voor jouw leerlingen in het Speciaal Onderwijs, betrokken bent bij de ontwikkeling van de kinderen in jouw opvang, of beslissingen maakt over het toekennen van ondersteuningsmiddelen bij het Samenwerkingsverband, Dotcomschool staat voor je klaar om jou bij te staan in het geven van advies, ondersteuning of implementeren van onze oplossingen.

Contact
Heb je een vraag over één van onze applicaties, onze dienstverlening, wil je graag een vrijblijvende demo of heb je interesse in een samenwerking? Neem persoonlijk contact met ons op via de telefoon, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Heeft u een vraag over de werking van KindIN, SWV, TOP dossier of Leerwinst, bekijk dan eerst de kennisbank. Hiervan vindt u de link binnen de applicatie via de knop Support.

Onze support is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 14:00 uur en uiteraard de gehele dag via e-mail bereikbaar. We horen graag van je en komen graag in contact!