Nieuwsbrief SchoolOAS – Kerstwens 2017

Na een goede start van het nieuwe schooljaar, is het bijna tijd om heerlijke kerstdagen te beleven. Alle kerstvoorbereidingen worden in gang gezet en hierbij willen wij u graag informeren over de laatste wijzigingen en daarnaast over de bereikbaarheid van de helpdesk tijdens de feestdagen.

Ter voorbereiding op de eindtoets moeten alle scholen, de leerlingen die gaan deelnemen aan de eindtoets aanmelden bij de eindtoetsleveranciers. Hiervoor is een nieuwe standaard ontwikkelt, die voor alle leveranciers hetzelfde is.

Bij het onderdeel Import/Export kunt u deze nieuwe export vinden in het tabblad Eindtoets. Hier selecteert en exporteert u eenvoudig de leerlingen die aangemeld moeten worden. Het gegenereerde bestand kunt u vervolgens importeren in de portal voor uw gekozen eindtoets.

In aanloop naar het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Tijdens de vakantie zijn wij één week gesloten, dit is van 25 december tot en met 2 januari. Uiteraard blijven wij voor dringende vragen en meldingen bereikbaar via e-mail support@dotcomschool.nl.

Wij wensen u prettige feestdagen en een mooi 2018!