Nieuwsbrief SchoolOAS – april 2018

Het is alweer voorjaar en de eindtoetsen voor groep 8 gaan bijna beginnen. Dus is het tijd voor een update van Dotcomschool! Er is de afgelopen tijd veel gedaan aan de nodige wijzigingen voor de verplichte eindtoets, er zijn voorbereidingen getroffen voor de nieuwe nummervoorziening en daarnaast is er veel te regelen met betrekking tot de AVG en privacy wetgeving.

Het SchoolOAS is helemaal up-to-date gemaakt met de wijzigingen van de verplichte eindtoetsen van 2018! Zo is bij alle eindtoetsleveranciers dit jaar het niveau gelijk getrokken en wordt automatisch het niveau “G” gekoppeld aan de eindtoets. Daarnaast zijn de koppelingen met alle eindtoetsleveranciers bijgewerkt en uitvoerig getest.

De lijst met VVE programma’s in het tabblad BRON is uitgebreid. Deze nieuwe opties mogen vanaf 1-8-2018 worden uitgewisseld naar BRON. Het betreft de volgende nieuwe opties:

-    Ben ik in Beeld
-    Doe meer met Bas
-    Peuterplein en Kleuterplein
-    Uk en Puk
-    Instapje
-    Opstap
-    Opstapje
-    VoorleesExpress
-    VVE Thuis

Korting op het DLE Boek en de aanvullingen in 2018

Als gebruiker van SchoolOAS heeft u toegang tot de meest recente digitale DLE-gegevens van alle bruikbare, in Nederland uitgegeven tests en toetsen. Voorwaarde hiervoor is dat u beschikt over het complete, officiële DLE Boek. Het voordeel van de papieren uitgave is dat u niet alleen een DLE-score krijgt, maar ook de gehele DLE-schaal van de diverse instrumenten, waardoor u een genuanceerder beeld krijgt van het niveau van de leerling.

Korting op DLE Boek en aanvullingen

Als gebruiker van SchoolOAS krijgt u in 2018 korting op het DLE Boek. U betaalt geen € 115,-, maar slechts € 100,-. Neemt u een abonnement op het DLE Boek, zodat u de nieuwe aanvullingen elk jaar automatisch krijgt opgestuurd? Dan ontvangt u als welkomstgeschenk gratis het cahier Ontwikkelingsperspectief in het regulier basisonderwijs, ontvangt u vanaf de eerstvolgende aanvulling standaard 10% korting op de aanvulling, én ontvangt u het DLE Boek voor € 100,-.

Profiteren van deze korting? Vul in uw winkelmand de kortingscode SCHOOLOAS2018 in.

Klik hier om het DLE Boek te bestellen.

Heeft u vragen of extra ondersteuning nodig? Stuur dan gerust uw vragen
per e-mail naar support@dotcomschool.nl.Met vriendelijke groet,