Leerlingbespreking

leerling_bespreking

Ieder schooljaar worden er diverse leerling besprekingen gehouden om de ontwikkeling van de leerlingen goed in kaart te brengen.

Aan het begin van een schooljaar, kunt u in het SchoolOAS 5 voor alle leerlingen de verslagen alvast klaarzetten. Deze verslagen zet u klaar met een einddatum op 31 juli einde van het schooljaar, als u er alleen in dit schooljaar in wilt werken. Of zonder einddatum wanneer er schooljaar overstijgend gewerkt wordt.

Wanneer u deze maand de leerling besprekingen voert, kunt u dan in de bestaande verslagen opmerkingen toevoegen. Per leerling kunt u in het schooljaar naar het betreffende verslag en door te klikken op het bewerk-icoon kunt u het verslag bewerken.

Instructiefilm

Hieronder hebben wij een video-instructie voor u neergezet over hoe u in het SchoolOAS 5 een verslaglegging aan kunt maken per leerling.